Goodsense – купити китайський вилковий навантажувач від 1 до 48 тонн у Київі, Дніпрі, Харкові, Львові, Запоріжжі за доступною ціною.

Для успішного запуску на будь-який ринок

24.04.2018

Щороку китайська компанія GoodSense виробляє близько 20 000 навантажувачів, багато з яких призначені для Європи. Філія в Німеччині буде представлена на CeMAT 2018 не тільки для того, щоб представити новий навантажувач 4×4, але і завоювати нових партнерів.

Zhejiang GOODSENSE Forklift Co. Ltd виробляє 20000 навантажувачів на рік та експортує їх в 127 країн світу. З 2013 року торговим партнером в Німеччині є GOODSENSE Deutschland GmbH, штаб-квартира якої знаходиться в Гамбурзі і керується Томасом Роузом. У портфоліо GOODSENSE Deutschland GmbH входять дизельні, газові, бензинові та електричні вилочні навантажувачі, чиї двигуни відповідають стандарту викидів рівня 4 / Stage 3b з 2018 року. Автонавантажувачі вантажопідйомність яких коливається від 1 до 48 тонн, також проходять випробування SGS, мають CE маркування і відповідають усім відповідним директивам Європейського Союзу.

«Клієнти цінують нашу високу якість продукції та зручність, безпеку і надійність наших навантажувачів, – і все за дуже привабливою ціною» – говорить Роуз. «Хоча на ринку вже є дилери з китайськими вилочними навантажувачами, ми пропонуємо їм додаткову послугу німецькомовних контактів і повну документацію на німецькій мові». В якості додаткових стимулів для потенційних партнерів Роуз також посилається на ефективну маркетингову підтримку, швидке обслуговування легкодоступними запасними частинами, особистими контактами, цікавими концепціями лізингу та фінансування і «умовами, які часто бувають краще, ніж умови конкурентів». Ключовим моментом на CeMAT 2018 є двигун HATZ Diesel 4H50TIC на всюдихідних вилочних навантажувачах. Він має чотири циліндри, 55 кВт / 2600 об / хв, крутний момент 240 Нм / 1600 об / хв і вже відповідає стандартам викидів, які стануть обов’язковими для всіх промислових вантажівок, що продаються з 2019 року.

good start pic